Британія ввела санкції проти керівників регіонів Росії і міністра юстиції

Вівторок, 26 липня 2022, 13:56

Велика Британія у вівторок розширила санкції проти Росії, додавши у список 41 особу та одну компанію у відповідь на вторгнення Росії в Україну.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на рішення британського уряду.

Санкції, що включають заборону на в'їзд і заморожування активів, застосовані до керівників російських регіонів, зокрема - Липецької, Володимирської, Самарської, Волгоградської, Брянської, Саратовської Ленінградської, Тамбовської областей, Ямало-Ненецького автономного округу, республіки Комі, Якутії, Чувашії та інших регіонів.

У список також потрапили міністр юстиції РФ Костянтин Чуйченк, племінники бізнесмена Алішера Усманова Санжар та Сарвар Ісмаїлови, так званий глава уряду самопроголошеної "ДНР" Віталій Хоценко та так звана перша заступниця глави уряду самопроголошеної "ЛНР" Владислава Кузнєцова, "губернатор" Севастополя Михайло Развожаєв.

Нагадаємо, фінансова прокуратура Франції на початку липня розпочала попереднє розслідування щодо походження статків наближених до Владіміра Путіна російських олігархів, розташованих на французькій території.

Раніше повідомлялося, що Європейський Союз заморозив російські активи на суму 13,8 мільярда євро з моменту вторгнення Росії в Україну 24 лютого.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.