Поліція Дрездена затримала зловмисника, що захопив заручників у центрі міста

Субота, 10 грудня 2022, 13:56

Поліції Дрездена вдалося захопити чоловіка, що захопив заручників у торговому центрі в суботу вранці, та звільнити людей неушкодженими.

Про це повідомляє Radio Dresden, пише "Європейська правда".

Радіостанція отримала повідомлення про те, що захоплення заручників у Дрездені закінчено. За даними поліції, зловмисника затримали, а двох людей вдалося звільнити неушкодженими.

Речник поліції Томас Гайтнер раніше повідомив, що смерть 62-річної жінки, про яку повідомляли ЗМІ (були неточності щодо віку жертви. - Ред.), пов’язана з інцидентом. Загибла - матір 40-річного нападника. Син вважається головним підозрюваним у вбивстві.

За словами Гайтнера, психічна поведінка чоловіка була примітною, тому було залучено відповідних експертів. Правоохоронці вирішили, що чоловіка треба переконати добровільно здатися.

Нагадаємо, поліція евакуювала торговий центр у центрі міста Дрезден на сході Німеччини в суботу вранці через повідомлення про озброєного чоловіка, який захопив заручників.

Озброєний чоловік спочатку намагався увірватися в будівлю Radio Dresden перед тим, як направитися до торгового центру Altmarktgalerie. Він стріляв із пістолета, але нікого не поранив.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.