Посол США привітала українців з Новим роком і пообіцяла залізну підтримку

відео
П'ятниця, 30 грудня 2022, 16:36

Посол США в Україні Бріджит Брінк У новорічному зверненні до українців заявила, що прихильність її країни до України залишається "залізною".

Відео з привітанням опубліковано у Twitter посольства, пише "Європейська правда".

"Незважаючи на жорстокість Кремля, його звірства та спроби позбавити вас тепла і комфорту, ваша мужність і наполегливість ще більше розгорілися. Дух України продовжує надихати світ у нашому спільному прагненні кращого майбутнього ", - сказала Брінк.

"Ваша рішучість зміцнює нашу рішучість, і з наближенням Нового року я хочу запевнити вас, що наша відданість Україні є залізною. Ми продовжимо стояти пліч-о-пліч з вами як партнери та друзі у 2023 році. І я бажаю вам мирного та переможного нового року", - додала посол.

Раніше посол заявила, що Сполучені Штати продовжують надавати всебічну підтримку для роботи енергетичних систем в Україні після тривалих атак Росії на інфраструктуру.

Нагадаємо, в середині грудня Сполучені Штати відправили Україні першу частину свого енергетичного обладнання вартістю близько 13 мільйонів доларів, щоб підтримати енергетичну інфраструктуру країни після нападу зі сторони Росії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.