"Безстрашні. Незламні": посли США і ЄС привітали ЗСУ зі святом

Вівторок, 6 грудня 2022, 09:56

Посол США в Україні Бріджит Брінк записала ролик з вітанням з нагоди Дня Збройних сил України.

Про це повідомляє "Європейська правда".

"Безстрашні. Незламні. У День Збройних Сил України ми вшановуємо воїнів-героїв України, які борються за свої родини, свої домівки та своє вільне майбутнє" - написала Брінк у Twitter.

"Я бажаю сім’ям усіх українців можливості жити вільно у своїй країні, безпечно в мирі, який ви здобуваєте свою мужністю та за непохитної підтримки тих, хто вас підтримує. Я пишаюся тим, що представляю Сполучені Штати та американський народ, який вірить у вашу справу і який підтримуватиме Україну у боротьбі проти варварської агресії Росії стільки, скільки буде потрібно" - сказала посол.

"Сьогодні - День Збройних сил України. Ці героїчні чоловіки та жінки протистоять російському агресору, наближаючи перемогу України. Європейський Союз радо і гордо підтримує їх зброєю та тренуваннями. Слава Україні!" - написав посол ЄС в Україні Матті Маасікас, долучивши до допису зворушливий ролик з нагоди дня ЗСУ.

Нагадаємо, після чергової атаки РФ 5 грудня у Білому домі заявили, що Сполучені Штати продовжать надавати Україні все необхідне для захисту території від ракетних ударів Росії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.