Західні посли висловилюють співчуття у зв’язку з катастрофою гелікоптера у Броварах

Середа, 18 січня 2023, 11:09

Посол Німеччини Анка Фельдгузен, посол Британії Мелінда Сіммонс та посольство Польщі висловили співчуття Україні у зв’язку катастрофою гелікоптера ДСНС у Броварах, в якій загинуло вище керівництво МВС та люди на місці падіння, у тому числі діти. 

Як повідомляє "Європейська правда", заяви вони опублікували у своєму Twitter.

"Приголомшена новиною про те, що міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський і наш друг Євген Єнін, його перший заступник, загинули в аварії гвинтокрила. Серед загиблих і потерпілих - інші співробітники МВС, а також діти. Мої глибокі співчуття родинам жертв і колегам з МВС", - пише Анка Фельдгузен. 

Мелінда Сіммонс написала, що шокована подією. "Я була добре знайома і з міністром Монастирським, і з його першим заступником Єніним. Щирі співчуття їхнім родинам та українському уряду у зв’язку з цією втратою", - зазначила вона.  

Нагадаємо, вранці 18 січня у місті Бровари на Київщині поблизу дитячого садка упав і загорівся гвинтокрил ДСНС. Згодом стало відомо, що у ньому загинуло вище керівництво МВС України. Спершу повідомлялося про 18 жертв, згодом уточнили, що загиблих - 16, серед них троє дітей.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.