Сербський депутат переглядав порно у парламенті під час дебатів щодо Косова

Вівторок, 7 лютого 2023, 11:27

У Сербії депутата від Соціалістичної партії Звонимира Стевича підловили у парламентській залі на перегляді порнофільму на його мобільному телефоні.

Про це повідомляє сербське видання NOVA, пише "Європейська правда".

У соцмережах з'явилося відео, на якому чітко видно екран його мобільного телефона з відповідними кадрами.

 

Стевич переглядав пікантне відео під час дискусії про європейський план щодо Косова, коли президент Сербії Александар Вучич говорив про великий тиск на країну. Примітно, що сам Стевич родом із Косова і Метохії.

Депутат є членом комітету з питань Косова і Метохії, а також заступником члена комітету з конституційних питань і законодавства та комітету з адміністративно-бюджетних питань.

Нагадаємо, наприкінці січня президент Сербії Александар Вучич заявив, що готовий прийняти концепцію угоди про нормалізацію відносин із Косовом, запропоновану Францією та Німеччиною, але це залежить від згоди Приштини.

6 лютого прем’єр-міністр Косова Альбін Курті заявив, що погоджується на втілення розробленого в Європейському Союзі плану нормалізації відносин із Сербією.

Відповідно до цього плану, Сербія більш не заперечуватиме проти членства Косова у будь-якій міжнародній організації, а Косово дає згоду на створення нового органу, який матиме право говорити від імені всіх 10 муніципалітетів Косова, де серби складають більшість.

Також обидві країни зобов’язуються підтримувати вступ одна одної до ЄС, а також "продовжать діалог за посередництва ЄС для укладення юридично зобов’язуючої всеохопної угоди про нормалізацію відносин".

Більше читайте тут: Примус до компромісу: як Захід позбавляє Сербію залежності від РФ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: