4 причини вибрати КАСКО онлайн і не їхати до офісу страхової компанії

promoted
Середа, 3 серпня 2016, 15:45

В розвинених країнах люди страхують автомобілі в інтернеті. Наші страхові компанії також пропонують оформити страховку онлайн. Однак більшість водіїв як і раніше оформлює КАСКО в офісах страховиків, підтверджуючи слова Конфуція: "Насправді, життя просте, але ми наполегливо його ускладнюємо". Можливо, вони не знають, як зручно це робити в інтернеті?

Причина №1. Зручний сервіс

Якщо можна за 10 хвилин подати заявку для оформлення КАСКО на сайті компанії, то навіщо витрачати годину на візит до офісу? При замовленні КАСКО онлайн клієнт відправляє запит в компанію коли і де йому завгодно. Наприклад, під час обідньої перерви в офісі або вдома на вихідних. Потім співробітники компанії зв'язуються з клієнтом, щоб з'ясувати його очікування від страховки, відповісти на запитання і запропонувати оптимальний пакет КАСКО. Менеджер може надіслати клієнту договір, щоб він ознайомився з ним у спокійній обстановці.

Причина №2. Порівнюйте умови

Ви вивчаєте умови банків, коли оформляєте платіжну карту? Мабуть, що так. Серйозно поставтеся до вибору компанії і уважно вивчіть умови договорів. Адже від цього залежить, яку компенсацію ви отримаєте при ДТП, пошкодженні або викраденні машини. Найпростіше порівняти умови на сайтах СК. Викресліть зі списку невідповідні варіанти і вивчіть привабливі. Так ви знайдете оптимальний варіант. Якщо у вас виникнуть питання або сумніви — телефонуйте менеджерам страхових компаній. Наприклад, все про страхування знають співробітники СК ВУСО.

 

Причина №3. Економія грошей

Інтернет-магазини заощаджують на утриманні офісів і співробітників. Тому товари у них іноді дешевше, ніж у супермаркетах. Страхові компанії, які розвивають страхування онлайн, розраховують заощадити таким же чином. Поки що цим сервісом користується невелика частина наших водіїв. СК пропонують знижку при оформленні КАСКО онлайн щоб залучити клієнтів. Пам'ятайте, що остаточну вартість КАСКО вкаже менеджер.

Причина №4. Раціональний вибір

Складно зосередитися на питанні, коли люди, як то кажуть, стоять над душею. При замовленні поліса КАСКО онлайн на vuso.ua вам ніхто не перешкодить порівняти умови і обдумати рішення. Менеджер страхової не зможе нав'язувати вам думку або квапити із прийняттям рішення.

Якщо ви вирішили придбати КАСКО, не тягніть із вибором. Адже ваше авто щодня перебуває в зоні ризику, навіть якщо стоїть на стоянці. Подивіться пропозиції страховиків. Проаналізуйте, якій страхової компанії можна довіряти. Зокрема, почитайте відгуки її клієнтів. Це лише частина корисної інформації про страхування, яку ви отримаєте в інтернеті.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.