5 листопада Рада розгляне пакет законопроектів, необхідних для скасування віз

Понеділок, 2 листопада 2015, 11:05

У четвер, 5 листопада, Верховна рада має розглянути пакет законопроектів, необхідних для виконання Україною зобов'язань у рамках Плану дій щодо лібералізації візового режиму з Євросоюзом.

Про це повідомляє УНІАН.

Проектом розкладу засідань парламенту на поточний тиждень передбачається, що 5 листопада розглядатиметься, зокрема, законопроект про зовнішню трудову міграцію та законопроект про Національне агентство з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів.

Розглядатимуться також зміни до Кримінального процесуального кодексу та Цивільного кодексу України, які стосуються спецконфіскації та накладення арешту на майно для усунення корупційних ризиків.

Цього дня також розглядатиметься проект Трудового кодексу України та законопроект про внесення змін до Податкового кодексу щодо здешевлення вартості газу для населення.

Нагадаємо також, що раніше голова Верховної ради Володимир Гройсман заявив, що в ЄС очікують ухвалення "безвізових" законопроектів Україною до 9 листопада.