Суд виправдав алжирця, затриманого за сексуальні домагання в новорічну ніч у Кельні

П'ятниця, 6 травня 2016, 18:58

Адміністративний суд Кельна у п'ятницю, 6 травня, зняв звинувачення в сексуальних домаганнях з одного з щтмаринмах за підозорою в участі у новорічних нападах на жінок у Кельні.

Про це повідомляє Deutsche Welle.

Суд ухвалив рішення зняти всі звинучаення з 26-річного алжирця, якого підозрювали в участі в масових напади в центрі міста у новорічну ніч 2016 року.

Суд ухвали таке рішення через те, що одна з жертв нападів у новорічну ніч не змогла опізнати обвинувачуваного як нападника. Видання повідомляє, що раніше у алжирця був знайдений телефон, викрадений у новорічну ніч у жінки, яка й подала позов.

Підсудний заявив, що купив його у знайомого. Окрім того, алжирець ізнався у зломі автомобіля, під час якого він і був затриманий.

Суд визнав чоловіка винним у скуповуванні краденого майна і спробі крадіжки шляхом злому автомобіля, засудивши його до шести місяців позбавлення волі умовно.

Варто відзначати, що цей суд став першим процесом у справі про сексуальні домагання в Кельні в новорічну ніч.

Нагадаємо, що у ніч на 1 січня у центрі Кельна, біля головного вокзалу та поблизу Кельнського собору, групи чоловіків, чия зовнішність, як зазначає поліція, може вказувати на їхнє "арабське чи північноафриканське" походження, нападали на жінок та грабували їх.