МЗС РФ викликає посла Нідерландів через слідство по МН17

Субота, 1 жовтня 2016, 11:21

МЗС Росії 3 жовтня викликає посла Нідерландів для роз'яснення позиції Москви щодо розслідування катастрофи малайзійського "Боїнга" рейсу МН17 у 2014 році.

Про йдеться у коментарі речниці МЗС РФ Марії Захарової.

За її словами, посла викликають у зв’язку з тим, що аналогічний крок стосовно російського посла вчинило МЗС Нідерландів.

"Звернуло на себе увагу тотальне неприйняття нідерландською стороною будь-якої, навіть докладно аргументованої критики оприлюднених проміжних підсумків кримінального розслідування у справі про катастрофу малайзійського "Боїнга" в небі над Україною 17 липня 2014 року. Представлені попередні результати діяльності Спільної слідчої групи нав'язливо підносяться як єдино вірні і не терплять жодних сумнівів і заперечень" - йдеться у коментарі.

Представник МЗС РФ також додала, що Москва не приймає методи роботи міжнародної групи і вважає, що розслідування попрямувало в невірному напрямку.

Як повідомлялося, МЗС Нідерландів викликав російського посла через критику на адресу країни через оголошені 28 вересня розслідування катастрофи малайзійського "Боїнга" рейсу МН17.