Трамп призначив екс-помічника з команди Буша радником з питань безпеки

Вівторок, 27 грудня 2016, 18:10

Новообраний президент США Дональд Трамп оголосив про призначення Томаса Боссерта, колишнього заступника радника з національної безпеки президента США Джорджа Буша, на посаду помічника президента з питань внутрішньої безпеки та боротьби з тероризмом.

Про це повідомляє The Washington Times.

"Новообраний президент США Дональд Трамп оголосив про призначення Томаса Боссерта, ветерана адміністрації Джорджа Буша, на посаду помічника президента з питань внутрішньої безпеки та боротьби з тероризмом", - повідомляє видання.

У заяві перехідної команди Трампа йдеться про те, що Боссерт буде консультувати Трампа з питань щодо національної безпеки, протидії тероризму та кібербезпеки.

"Том володіє величезною глибиною та широтою знань та досвідом, що необхідні нашій команді в Білому Домі для захисту нашої батьківщини", - заявив Трамп

"Він розуміє складність внутрішньої безпеки, боротьби з тероризмом та проблеми кібербезпеки. Він буде безцінним активом для нашої адміністрації", - додав Трамп.

За інформацією Washingtonexaminer, з 2009 року Боссерт має власний консалтинговий бізнес, що спеціалізується на питаннях безпеки. Крім того, Боссерт працював експертом з питань кібербезпеки в Атлантичній Раді (американський аналітичний центр). 

Нагадаємо, що обраний президент США Дональд Трамп обрав главу нафтової корпорації Exxon Mobil Corp. Рекса Тіллерсона, відомого своїми проросійськими заявами, наступним держсекретарем США.