Трамп закликав ЗМІ писати про скандал з "прослушкою", а не про "липові" зв'язки з РФ

Субота, 1 квітня 2017, 17:26

Президенти США Дональд Трамп закликав американські ЗМІ припинити висвітлювати фейкову історію про зв'язки з Росією та зосередити свою увагу на скандал щодо прослуховування його телефонів екс-президентом США Бараком Обамою.

Про це Трамп написав у своєму Twitter.

"Коли вже Чак Тодд (тележурналіст на каналі NBC - Ред.) зі сонними очима та NBC News почнуть говорити про скандал зі стеженням Обамою та припинять висвітлювати фейкову історію про зв'язки з Росією?" - написав він.

"Це те саме фейкове ЗМІ, яке казало, що у "Трампа немає шляху до перемоги", та яке зараз проштовхує липову історію щодо Росії. Повне шахрайство!" - написав Трамп.

Нагадаємо, Комітет Сенату США з розвідки не знайшов жодних доказів щодо звинувачень президента США Дональда Трампа проти екс-президента Барака Обами щодо "прослушки" телефону.

Як відомо, раніше президент США Дональд Трамп звинуватив свого попередника Барака Обаму у прослуховуванні його телефону під час виборчої кампанії.

Трамп вимагав провести розсідування, чи справді екс-президент Барак Обама зловживав повноваженнями федеральних силових структур напередодні президентських виборів 2016 року, зокрема, чи здійснювалося прослуховування його телефону.

Згодом у Білому домі заявили, що не треба буквально сприймати заяву президента США Дональда Трампа про те, що Барак Обама прослуховував його телефон під час виборчої кампанії 2016 року.