У Венеції почали розслідування через рахунок на тисячу євро за стейки для туристів

Вівторок, 23 січня 2018, 17:12

Мер та глава поліції Венеції пообіцяли вжити заходів після того, як група з чотирьох туристів поскаржилися щодо рахунку на 1100 євро за чотири стейки, смажену рибу та воду.

Про це повідомляє The Local.

Про інцидент з японськими туристами в Італії, які переплатили за їжу, повідомили багато ЗМІ у всьому світі після того, як організація Gruppo 25 Aprile розповіла їхню історію.

Повідомляється, що четверо японських клієнтів, які навчаються в університеті у Болоньї, подали скаргу в поліцію з приводу рахунку за їжу в одному із ресторанів біля знаменитої площі Святого Марка.

"Ми захищаємо місцевих жителів, і той, хто ризикує добрим ім'ям Венеції, ставить під ризик всіх венеціанців", - заявили у Gruppo 25 Aprile. Організація також повідомила, що планує опублікувати довідник про те, як "вижити у Венеції", напередодні щорічного карнавалу, який починається цієї неділі.

Власник ресторану, що потрапив у скандал, повідомив, що "не пам'ятає, щоб виникали які-небудь проблеми з будь-якими японськими клієнтами".

Нагадаємо, свого часу мер Венеції Луїджі Брун'яро розкритикував туристів, які скаржаться на те, що місто є занадто дорогим, та назвав їх "скнарами".

Однак після недавнього інциденту, про який повідомлялося по всьому світу, Брун'яро сказав, що якщо "ганебний епізод" буде підтверджено, то міська влада обіцяє покарати винних.