Неподалік Варшави невідомі з битами скоїли брутальний напад на українців

Четвер, 10 травня 2018, 11:42

У селі Ґлоскув неподалік Варшави група невідомих зловмисників напала на трьох громадян України та жорстоко побила бейсбольними битами одного з них.

Про це повідомляє Gazeta Wyborcza.

Чоловік, який постраждав, потрапив до лікарні з проламаним черепом та відкушеним язиком - під час нападу у нього стався епілептичний напад.

Микола, Андрій та Руслан працюють в Асоціації водних компаній у Ґлоскуві. Їм від 45 до 52 років. "Чоловіки спокійні, ввічливі та доброзичливі, ніколи ні з ким не конфліктували", – розповів їхній колега з роботи.

Українці орендують житло у Ґлоскуві. У четвер, 3 травня, після виходу з місцевого магазину між ними та невідомим сталася словесна перепалка.

"За їхніми словами, чоловік сказав, що знає, де вони живуть. Він дістав телефон та кудись зателефонував", – розповів колега постраждалих.

Коли українці йшли додому, дорогу їм перегородили дві автівки, з яких вийшло 6-7 чоловіків. Нападники витягнули з багажників бейсбольні бити та накинулися з ними на українців. Двом вдалося втекти.

Однак Миколі не пощастило. Бандити зловили його і жорстоко побили. Під час побиття у чоловіка стався епілептичний напад. До лікарні його привезли з проламаним черепом, численними крововиливами та відкушеним язиком. Чоловік також був нетверезим, а тому у такому стані допитати його не змогли.

Поліція розшукує нападників, але наразі не розкриває подробиці обставин інциденту. Досі незрозуміло, чи напад стався на національному ґрунті.