У Швеції мати змінила ім’я сина через помилку в татуюванні

П'ятниця, 18 травня 2018, 19:43

Жінка зі Швеції вирішила змінити ім’я свого сина після того, як виявила, що тату з його іменем було написано неправильно.

Про це повідомляє ВВС.

Жінка звернулася до майстра тату для того, щоб додати ім'я сина до вже набитого на руці імені доньки Нови. Однак після процедури виявилося, що замість імені Кевін на руці було написано Келвін.

Помилку жінка виявила не одразу, а вже коли поверталася додому зі своїм двоюрідним братом.

фото - blt.se

"Спочатку написання імені не здавалося неправильним. Коли я читала, що там написано, то для мене текст був перевернутий. Коли ми їхали в машині, то двоюрідний брат зробив фото татуювання, і тільки тоді я зрозуміла, що там написано", - розповіла вона.

Жінка відразу повернулася в тату-салон, щоб виправити помилку. Їй повідомили, що виправити помилку можна за допомогою лазерної хірургії, але процедура може тривати до року.

"Подумавши трохи, ми вирішили змінити його ім’я на Келвін. Тепер нам так подобається більше і ми не хочемо нічого змінювати", - сказала вона.

Жінка також розповіла, що планує зробити тату з іменем своєї новонародженої доньки Фреї, але обіцяє цього разу запобігти помилці. "Я збираюся записати це на аркуші паперу та перевірити 10 тисяч разів", - сказала вона.