У Норвегії відкрили перший в Європі підводний ресторан

Неділя, 2 червня 2019, 16:17

На півдні Норвегії відкрився новий ресторан Under - перший в Європі ресторан під водою.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на The Local.

Ресторан виглядає як гігантський бетонний моноліт, який виступає зі скелястої берегової лінії, друга частина якого занурена в Північне море на глибину п'ять метрів.

Клієнти входять в ресторан з берега через прохід з дерев'яними панелями і спускаються по довгих дубових сходах. Усередині центральне місце займає гігантське плексигласове підводне вікно з панорамним видом на підводний світ.

Ресторан може обслуговувати до 40 відвідувачів в день, п'ять вечорів на тиждень. В меню в основному місцеві види риби, які виловлюють в Атлантиці.

Дегустаційне меню, що складається з 16-18 страв, коштує 2250 крон (230 євро) на людину – ціна буде вдвічі вищою, якщо в замовленні буде вино.

Проте, ресторан повністю заброньовано на наступні шість місяців.