Трамп заявив, що Росія ніколи не намагалася впливати на нього

Середа, 11 січня 2017, 15:17

Новообраний президент США Дональд Трамп заявив, що Росія ніколи не намагалася використовувати будь-які важелі впливу на нього.

Про це він написав на своїй сторінці у Twitter, коментуючи поширену в ЗМІ інформацію про наявність компрометуючої інформації про нього у російських спецслужб.

"Росія ніколи не намагалася використовувати важелі впливу проти мене. У мене немає нічого спільного з Росією: ні угод, ні позик, нічого", - написав він.

Трамп також написав, що легко виграв вибори, а його противники намагаються применшити його перемогу фейковими новинами.

"Спецслужби не повинні дозволяти таким підробленим новинам "просочитися" до громадськості. Ще один удар в мій бік. Ми живемо в нацистській Німеччині?" - додав він.

Нагадаємо, телеканал CNN повідомив, що секретні документи, представлені минулого тижня президенту США Бараку Обамі та обраному президенту Дональду Трампу, містять твердження, що росіяни мають компрометуючу інформацію про особисте життя і фінансову діяльність Трампа.

Трамп заперечив цю інформацію та заявив про "політичне полювання на відьом".

Згодом в РФ заявили, що не мають жодного компромату на обраного президента США Дональда Трампа та екс-кандидата в президенти від демократів Гілларі Клінтон.