В тілі свідка у справі Берлусконі не знайшли радіокативних отруйних речовин

П'ятниця, 22 березня 2019, 16:27

Результати перших аналізів тіла марокканської моделі Іман Фаділь, яка була постійним гостем вечірок Сільвіо Берлусконі "бунга бунга" та свідчила у справі протии нього, виключили радіоактивне отруєння як можливу причину її смерті.

Про це повідомляє The Guardian, посилаючись на інформацію лікарів.

Італійські судді минулого тижня почали розслідування можливого вбивства 33-річної Фаділь, яка у 2012 році давала свідчення проти колишнього прем'єр-міністра Італії Берлусконі. Його звинуватили в тому, що він платив за секс з неповнолітньою повією. Берлусконі спочатку був засуджений, але пізніше виправданий за апеляцією.

82-річний Берлусконі балотуватиметься до Європарламенту

33-річна Іман Фаділь померла у лікарні в Мілані 1 березня, через місяць після госпіталізації з болями в шлунку. За кілька днів до цього вона розповіла друзям та свому адвокату, що її отруїли. Фаділь неодноразово розповідав друзям і родичам, що їй страшно, і що хтось хоче її вбити.

Судові особи в Мілані, які займаються розслідуванням вечірок Берлусконі "бунга бунга", наказали провести розтин її тіла і вилучити її медичні документи.

Берлусконі очікує новий судовий розгляд у справі про проституцію

Розтин все ще не був проведений, але перші аналізи її тіла виключили присутність радіоактивних речовин, які спочатку були вказані в якості можливої причини смерті.

Лікарі припустили, що Фаділь могли отруїти іншими хімічними речовинами, або що вона померла від рідкісного захворювання, яке медики не змогли діагностувати.