Гендиректорка Офісу з європейської та євроатлантичної інтеграції йде з посади

Понеділок, 19 вересня 2022, 17:42

Гендиректорка Офісу з європейської та євроатлантичної інтеграції Наталія Форсюк повідомила про завершення своєї роботи на цій посаді.

Як передає "Європейська правда", про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

"Сьогодні мій останній день на посаді генерального директора Урядового офісу з європейської та євроатлантичної інтеграції секретаріату КМУ", - написала вона.

"Сказати, що цей рік був дуже складним - це нічого не сказати! Але ми стали країною-кандидатом!!! Це сталося завдяки незламній волі кожного громадянина, друга, колеги, солдата та незнайомого волонтера. Це сталося завдяки титанічним зусиллям президента України, прем'єр-міністра України, віцепрем'єрки з питань європейської інтеграції, всіх членів уряду, дипломатів та депутатів Верховної ради. Це сталося завдяки самовідданій праці сотень державних службовців та представників громадських організацій, які у підвалах та бомбосховищах під час бомбардувань виконували технічну роботу щодо нашої заявки так, що не лишили Європейській комісії та країнам-членам Європейського Союзу іншого вибору, ніж сказати нам велике ТАК!" - заявила Форсюк.

Варто зазначити, що очільниця Урядового офісу, не уточнюючи причини звільнення, написала пост у винятково позитивній тональності стосовно колег з урядових структур та завершила його словами "до зустрічі".

Нагадаємо, секретаріат Кабінету міністрів України призначив Наталію Форсюк генеральною директоркою Урядового офісу координації європейської та євроатлантичної інтеграції рік тому.