Мости на Захід
ПРО ПРОЄКТ
Мости на Захід – спецпроєкт "Європейської правди" спільно з Інститутом Центральноєвропейської стратегії та виданням Infopost за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Цей спецпроєкт має на меті привернути увагу до теми згуртованості та стійкості поліетнічних суспільств в умовах дезінформації та гібридних впливів. Починаючи з 2014 року ця тема перетворилася на справжній виклик для України та всієї Центральної Європи.

У рамках цього спецпроєкту ми спробуємо розібратися, як перетворити етнічне різноманіття України зі слабкості на перевагу, а також на інструмент європейської та євроатлантичної інтеграції.
З публікацій спецпроєкту ви дізнаєтесь:

Як наші західні сусіди інтегрують національні меншини в суспільне життя: досвід для України

Як Росія "мілітаризує" етнічне питання в Україні та Європі і чому це потребує спільних зусиль країн Центральної Європи

Чому попереду надважливий рік для української освіти: напередодні імплементації 7-ї "мовної" статті Закону про освіту

Як українці ставляться до своїх західних сусідів: стереотипи та прагнення
ПУБЛІКАЦІЇ
© 2022, Європейська правда, eurointegration.com.ua

Даний проєкт реалізується ГО Інститут «Центральноєвропейської Стратегії» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Зміст продукції є винятковою відповідальністю ГО «Інститут Центральноєвропейської Стратегії» та не обов'язково відображає погляди USAID або уряду США.

Використання новин з сайту дозволено лише за умови посилання (гіперпосилання) на Європейську правду, www.eurointegration.com.ua. Републікація повного тексту статей, інтерв'ю та колонок - заборонена.© 2014 - 2021, Європейська правда, eurointegration.com.ua