Шведи відкриють в Україні мережу шведських кафе Fika

Вівторок, 8 липня 2014, 13:55

Національна мережа готелів Reikartz Hospitality Group спільно зі шведською торговою та інвестиційною радою Business Sweden запускають першу в Україні мережу шведських кафе Fika.

Реалізований за підтримки Міністерства сільського господарства Швеції проект передбачає відкриття мережі шведських кафе у великих містах України і спрямований на залучення українців до європейської культури, повідомляє Інтерфакс.

У найближчий рік планується довести кількість кав'ярень в обласних центрах України до десяти. Наступні відкриття Fika заплановані у Львові, Одесі та Рівному.

"Я швед за національністю і дуже радий старту нашого проекту в Україні. Впевнений, українці гідно оцінять шведську каву і випічку, а головне - саму філософію нашого кафе. У перекладі зі шведської Fika - це перерва на філіжанку кави, яку шведи традиційно роблять буквально кожні дві години! Межа між трапезою і Fika дуже тонка. Якщо ти поїв вдень - це обід, а якщо ввечері - вже вечеря. Fika ж можлива в будь-який час дня і ночі! Саме тому і наше кафе працює 24 години 7 днів на тиждень", - коментує відкриття першого кафе майбутньої мережі CEO Національної мережі готелів Reikartz Hospitality Group Магнус Веттерхольм.

У меню кафе представлено понад 20 позицій кави та кавових напоїв, а також різноманітні шведські десерти і випічка.

Reikartz Hospitality Group об'єднує 26 готелів у великих містах і курортах України.

Перший готель під брендом "Reikartz Карпати" біло відкрито в грудні 2008 року в Жденієво (Закарпатська обл.).

Національна мережа Reikartz Hospitality Group на 27 березня об'єднувала 27 готелів у великих містах і на курортах України, у тому числі в Криму і Севастополі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: