YouTube заблокував трансляцію Russia Today за скаргою українця

Середа, 9 липня 2014, 13:25

Популярний відеохостинг YouTube обмежив функціонал аккаунта Russia Today (RT) Russian, який посідає провідне місце в російському сегменті відеохостингу серед ЗМІ.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби телеканалу Russia Today.

YouTube-канал RT російською позбувся можливості організовувати прямі трансляції, які користуються великою популярністю серед користувачів, а також публікувати відео з так званого "закритого" доступу.

Крім того, заборона стосується мовлення документального телеканалу RT російською мовою, який був доступний у прямому ефірі на YouTube з грудня 2013 року.

Обмеження функціоналу аккаунта RT російською відбулося у зв'язку з заявкою українського користувача на авторство відео, опубліковане на каналі.

Однак, як зазначають у прес-службі телеканалу, права на даний відеоролик належать відеоагенції RT RUPTLY, яка викупила їх у користувача.

Телеканал RT подав скаргу на блокування через автоматичну систему YouTube, а також звернувся в російське представництво Google з проханням роз'яснити ситуацію, тим не менш, відповіді на запит отримати не вдалося.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: