Поліція Франції переслідує терористів. Є заручник, дані про загиблих не підтверджено

Оновлено
П'ятниця, 9 січня 2015, 10:59

Між поліцією Франції і підозрюваними у вчиненні теракту в Парижі вранці сталася перестрілка. ЗМІ повідомили, що внаслідок цього двоє осіб загинули, в прокуратурі Парижа інформацію про загиблих спростували. Крім того, підозрювані захопили щонайменше одного заручника.

Про це повідомляє газета Le Parisien.

За інформацією видання, двоє братів, підозрюваних у вчиненні теракту, наразі перебувають у місті Дамартен-ан-Гоель, що в департаменті Сена і Марна. Повідомляється, що вони утримують кількох заручників.

Зокрема, Le Figaro повідомляє про щонайменше одного заручника. За даними Le Parisien, заручників декілька, однак точне число не називають.

Крім того, близько 9.00 за місцевим часом між поліцією і підозрюваними сталася перестрілка, в результаті якої загинуло двоє людей, 20 отримали поранення. Повідомляється, що наразі двоє поранених доставлені в лікарню Мо.

Згодом у прокуратурі Парижа спростували інформацію про те, що під час перестрілки з терористами були загиблі.

Повідомляється, що представники підрозділу GIGN розпочали переговори з викрадачами.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що двоє людей, схожих на підозрюваних Шеріфа та Саїда Куаши, були помічені біля міста Віллер-Котре.

Як відомо, 7 січня троє озброєних людей напали на редакцію сатиричного журналу Charlie Hebdo в Парижі, загинули 10 журналістів і двоє поліцейських. Причиною нападу були карикатури на ісламські релігійні символи.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: