Price.ua представив огляд нового компактного камерофона Xiaomi Mi 4 ®

Понеділок, 2 березня 2015, 17:27
 

Китайський бренд Xiaomi випустив наступника культового смартфона Mi 3 — п'ятидюймовий девайс Mi 4. Портал Price.ua представив детальний огляд цього апарату в своєму блозі.

Xiaomi Mi 4 зовні виконаний по прототипу свого попередника, але виглядає більш презентабельним завдяки металевій рамці і глянцевий задній кришці. У блозі Price.ua можна прочитати детальний огляд апарату.

Одним із недоліків флагмана від Xiaomi можна назвати відсутність слота під карти пам'яті. Вбудована пам'ять апарата в різних варіантах становить від 16 до 64 Гб. На борту Mi 4 встановлений Snapdragon 801, спритна графіка Adreno 330 і 3 Гб оперативної пам'яті. Девайс може записувати 4К-відео і робить якісні знімки за допомогою 13-мегапіксельної камери, яка також дозволяє зняти якісну панораму.

Акумулятор Xiaomi Mi 4 не знімається, в тестовому режимі апарат пропрацював 68 годин, що досить непогано для 5-дюймового смартфона. Під час зарядки або роботи на повну потужність телефон трохи нагрівається, але це не відбивається на якості його роботи.

Окремо варто відзначити звук: як і у попередника звук динаміків Xiaomi Mi 4 досить посередній, але звучання в навушниках знаходиться на високому рівні.

Високу продуктивність апарату забезпечує чотирьохядерний процесор. Тести показали, що потужність Mi 4 на одному рівні з такими популярними смартфонами, як HTC One і Samsung Galaxy S5.

На тих Xiaomi Mi 4, які продають у Китаї, не встановлені Google Services, проте їх можна встановити окремо. Користувачі апаратів Xiaomi можуть безкоштовно обмінюватися повідомленнями за допомогою Cloud Messaging.

Програмна оболонка Xiaomi Mi 4 — Android 4.4.3 KitKat, модернізований під MIUI п'ятого покоління. До кінця 2015 року виробник обіцяє оновити прошивку до шостої версії.

Орієнтовна вартість нового флагмана становить 460 доларів США. Враховуючи всі переваги даної моделі, ціна дуже доступна. Варто відзначити, що за цю суму апарат буде продаватися в Китаї, що ж до українського ринку, то поки невідомо, у скільки Xiaomi Mi 4 обійдеться покупцям.

Бренд Xiaomi добре зарекомендував себе на ринку мобільних телефонів. За якістю і параметрами телефони китайського виробника стоять на одному рівні з дорогими флагманами інших відомих виробників.

Повний текст огляду знаходиться на сторінці http://blog.price.ua/news/obzor-xiaomi-mi4-kompaktnyiy-5-dyuymovyiy-kamerofon/.

На правах реклами

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: