У Держдумі розкритикували доповідь Chatham House

Четвер, 4 червня 2015, 10:21

У Держдумі розкритикували доповідь лондонського Королівського інституту міжнародних відносин, яка закликає не недооцінювати рівень російської загрози.

Про це повідомляє РІА "Новости".

Зокрема, за словами депутата від "Єдиної Росії" Франца Клінцевича, доповідь "розкриває реальні плани Заходу щодо Росії".

"Думка експертів — це розкриття реальні планів, які Захід вибудовує щодо Росії. Ніхто не збирається знімати ніякі санкції. Вони не просто так затіяли війну, при тому це війна не оголошена, а уповільнена, інформаційно-силова, силова частина ще до кінця не настала", - відзначив він.

На думку ж віце-спікер Держдуми Микола Левічова, доповідь "пропонує набір заходів для того, щоб зупинити розвиток Росії".

"Різні експерти і політики різними словами говорять приблизно одне і те ж: Заходу Росія потрібна ослабленою, знекровленою, пасивною країною — постачальником сировини, ринком збуту готової продукції", - сказав він.

Нагадаємо, експерти лондонського Королівського інституту міжнародних відносин  у доповіді "Російський виклик" ("The Russian Challenge") наголосили на необхідності запобігання і стримування тиску Росії на сусідні європейські країни.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.