П'яний скандал влаштував заступник військового атташе Німеччини - джерела

Фото, оновлено
Середа, 19 серпня 2015, 19:33

Автомобіль співробітника посольства Німеччини в Києві, що став фігурантом резонансного інциденту за участі поліцейських, знову порушив правила дорожнього руху, цього разу – перед будівлею власного посольства.

Між тим, джерела Європейської правди повідомили детальну інформацію про дипломата, який став учасником даного скандалу.

Це - заступник військового атташе Німеччини в Україні Сандро Берндт (Sandro Berndt). У відкритих джерелах практично відсутні згадки про нього. Водночас, на сайті Держдепу згаданий німецький дипломат з таким ім'ям, який був акредитований в якості заступника атташе (не вказано з яких питань) у посольстві Німеччини в США.

Офіційного підтвердження даної інформації наразі немає.

Про нове порушення правил дорожнього руху цим дипломатом свідчить фото, розміщене в Facebook користувачем Anastasiya Leukhina.

Позашляховик з номерним знаком DP 006017 був припаркований поруч з посольством, на вулиці Богдана Хмельницького, при цьому стояв прямо на пішохідному переході. Високий автомобіль обмежував зону  видимості для пішоходів, які мали намір перейти вулицю.

 

Цікаво,  що фото свідчить – водій мав можливість зупинитися на півтора метра далі (щоправда, така зупинка теж порушувала би правила через недостатню відстань від переходу).

Як повідомляла "Європейська правда", в понеділок ввечері в районі Бессарабської площі водій автомобіля з тим самим номерним знаком, який порушив правила дорожнього руху, відкрито конфліктував з київською  поліцією. При цьому дипломат, за словами очевидців та поліцейських, був явно нетверезий.

Даний номерний знак закріплений за посольством Німеччини, однак дипмісія спершу відмовлялася підтверджувати інцидент за участю свого співробітника, а згодом – оголосила, що не коментуватиме кадрові рішення, прийняті за результатами внутрішнього розслідування (знову підкресливши, що не підтверджує звинувачень, що лунають в ЗМІ).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.