Курдські бойовики вбили двох поліцейських в Туреччині

Неділя, 6 вересня 2015, 12:53

На південному сході Туреччини бойовики з Робітничої партії Курдистану (РПК) вбили двох поліцейських, ще троє були поранені.

Про це повідомляє Hurriyet Daily News.

Як повідомляється, сили безпеки здійснювали операцію проти молодіжного крила РПК, однак з гранатометів у відповідь було вбито двох поліцейських і поранено трьох інших.

В рамках операції також було затримано велику кількість людей. Місцевих жителів в цей час просили не покидати свої будинки.

В місті Діярбакир оголошено комендантську годину, по сусідству час від часу чути звуки вибухів і стрілянину.

Як відомо, останнім часом наростає хвиля нападів бойовиків  Робітничої партії Курдистану на турецьких військових та поліцейських.

Зокрема  терорист-смертник раніше атакував поліцейську дільницю у Стамбулі, внаслідок чого 10 осіб отримали поранення.

В той же день одного військового було вбито у провінції Ширнак під час атаки курдських бойовиків на військовий вертоліт.

Також через атаку курдів  у південно-східній провінції Діярбакир було вбито одного й поранено п’ятьох співробітників турецьких сил безпеки.

Нагадаємо, Туреччина почала бомбити позиції забороненої Робітничої партії Курдистану на півночі Іраку 24 липня після серії нападів і вбивств працівників поліції, в яких влада звинуватила курдських бойовиків.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: