Нідерланди попередили біженців про суворі умови розміщення

Вівторок, 20 жовтня 2015, 16:21

Голландський уряд попереджає прохачів притулку про довгі черги і "суворі" умови проживання, поки розглядаються їхні заяви.

Про це повідомляє Associated Press.

Молодший міністр юстиції Клас Дейкхофф опублікував лист , який має бути переданий всім шукачам притулку в Нідерландах і призначений для уточнення тривалих процедур, з якими вони стикнуться.

Приблизно 2200 прохачів притулку прибулиу до Нідерландів минулого тижня. Влада очікує, що жорстке попередження, можливо, стане стримуючим фактором для  мігрантів. 

У листі зазначено, що Нідерланди не мають достатньо приймальних пунктів для розміщення шукачів притулку: "Саме тому ви отримали суворі умови розміщення, наприклад, у спортивних центрах або в наметах, де багато людей поділяють те ж приміщення".

Дейкхофф також попереджає, що для обробки заяв про надання притулку піде майже шість місяців, і ще шість місяців або більше, перш ніж буде прийнято рішення.

Міністр каже, що навіть якщо людина отримала притулок, нестача житла може призвести до того, що вони можуть залишитися у притулку або будуть розміщені в переобладнаних морських контейнерах чи офісних приміщеннях.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: