Бундестаг відмовився відшкодувати депутату кошти за поїздку до Москви

Вівторок, 10 листопада 2015, 10:49

Глава Бундестагу Норберт Ламмерт розкритикував голову парламентського комітету з економіки та енергетики Петра Рамзауера з поїздку до Москви попри санкції.

Про це йдеться в повідомленні агенції РАР, яке наводить Gazeta Wyborcza.

"Нам відомо про наявність економічних санкцій, але я глибоко переконаний, що нам не варто через це переривати політичний діалог", - заявляв Рамзауер у Москві в понеділок.

Він, а також чотири його колеги з комітету розмовляли з депутатами Держдуми РФ про можливості співпраці в галузі енергетики, в тому числі про побудову газогону "Північний потік 2".

Глава Бундестагу "дуже скептично" оцінив витівку баварського політика. В листі до нього Ламмерт попередив, що депутат повен уникати всього, що могло б справити враження, ніби його поїздка є візитом офіційної делегації бундестагу.

Глава Бундестагу також попередив політика, який належить до Християнського соціалістичного союзу, що кошти за поїздку до Москви йому відшкодовані не будуть.

Рамзауер відреагував на критику здивуванням і зазначив, що перед поїздкою все обговорив з своїм "приятелем Ламмертом". Крім того, він нагадав, що 10 днів тому в Москві з президентом РФ Володимиром Путіним зустрічався віце-канцлер Німеччини Зігмар Габріель.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: