Єврокомісар Ган відвідає Львів і Київ 19-20 листопада

Середа, 18 листопада 2015, 15:52

Єврокомісар з питань розширення та європейської політики сусідства Йоганес Ган відвідає Україну з візитом 19-20 листопада.

Про це "європейській правді повідомили" в представництві Європейського союзу в Україні.

 "Єврокомісар з питань розширення та європейської політики сусідства Йоганес Ган здійснить свій шостий візит до України 19-20 листопада", - повідомили в представництві.

Під час візиту він зустрінеться з прем'єр-міністром України Арсенієм Яценюком, міським головою Львова Андрієм Садовим та головою обласної державної адміністрації Олегом Синюткою.

У представництві розповіли, що у Львові (19 листопада) єврокомісар виголосить дві промови: під час львівського Дня інвестора і Форуму з питань децентралізації в Національному університеті ім. Івана Франка.

 Також у програмі візиту передбачається зустріч Гана зі студентами Українського католицького університету, представниками місцевих громад, з якими єврокомісар обговорить питання, пов'язані з децентралізацією.

На закінчення, він відвідає компанію "Електрон", яка займається виробництвом електроавтобусів.

 У п'ятницю, 20 листопада, Йоганес Ган урочисто відкриє та візьме участь у роботі сьомої щорічної асамблеї Форуму громадянського суспільства Східного партнерства в Києві.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: