ЗМІ: Ярослав Качинський має таємно зустрітися з Віктором Орбаном

Середа, 6 січня 2016, 14:12

Голова польської правлячої партії "Право і Справедливість" (ПіС) Ярослав Качинський в середу, 6 січня, має зустрітися з прем'єр-міністром Угорщини Віктором Орбаном.

Про це повідомляє польський телеканал TVN24.

Телеканал, зокрема, цитує Польську агенцію преси, яка з посиланням на власні джерела в керівництві ПіС повідомляє, що угорський прем’єр має зустрітися з Ярославом Качинським і прем'єр-міністром Польщі Беатою Шидло. Втім, джерело відмовляється повідомити про тему розмов.

Таким чином, джерела польських журналістів підтверджують інформацію, раніше поширену угорським порталом vs.hu, про те, що Орбана до Польщі запросило керівництво ПіС.

Повідомляється, що зустріч має відбутися в курортному містечку на півдні Польщі.

Втім, офіційно інформацію про потенційну зустріч у прес-службі Віктора Орбана не підтвердили. Інформацію про зустріч також не підтвердила і речник уряду Польщі Ельжбета Вітек.

Видання також нагадує, що досі відносини Качинського з Орбаном не можна було назвати приязними через співпрацю угорського прем'єра з Володимиром Путіним, який минулого року здійснив візит до Будапешта.

Відзначимо, що обох політиків критикують за їхній стиль керівництва країнами і євроскептичну позицію, яку і Орбан, і Качинський демонструють публічно.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: