Бельгія готує опис будівлі МІА "Росія сьогодні" за справою ЮКОСа

Четвер, 11 лютого 2016, 09:51

Бельгійські судові пристави в рамках виконання рішення гаазького суду по справі ЮКОСа, мають намір приступити 16 лютого до опису будівлі, що використовується МІА "Росія сьогодні" в Брюсселі.

Про це повідомляє "РИА Новости" з посиланням на представників адвокатської компанії Janson Baugniet.

"8 лютого 2016 року бельгійські адвокати, залучені МІА "Росія сьогодні" у зв'язку з судовими розглядами проти РФ, ініційованими компанією Yukos Universal Limited (Isle of Man), були офіційним чином повідомлені нотаріальною конторою BERQUIN, уповноваженою судом Брюсселя на здійснення діяльності з виконавчого провадження, про те, що 16 лютого 2015 року о 10:00 відбудеться процедура опису нерухомого майна, розташованого за адресою: 74, Рю де Мерло, 1180 Брюссель, використовуваного представництвом агентства", — повідомили юристи.

Як відомо, російська скарга на рішення суду про стягнення з РФ 50 мільярдів доларів на користь колишніх акціонерів ЮКОСа розглядається зараз гаазьким окружним судом, який заявив у минулий вівторок, що планує винести рішення за зверненням РФ 20 квітня.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що акціонери компанії ЮКОС домоглися арешту землі для православного центру в Парижі, яка належить Кремлю.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: