Більшість німців підтримує обмеження кількості мігрантів – опитування

Понеділок, 29 лютого 2016, 14:26

Більшість німців (89%) підтримують встановлення обмежень щодо кількості мігрантів, які прибувають в країну.

Про це з посиланням на дані опитування повідомляє телеканал NDR.

Так, за результатами опитування 38% респондентів заявили про те, що необхідно обмежити прийом біженців до 200 тисяч на рік.

Також повідомляється про те, що 17 відсотків опитаних висловилися за обмеження прийому до 500 тисяч мігрантів в рік, і лише 3 відсотки - за мільйон біженців в рік.

Важливо підкреслити також і те, що 21% опитаних висловилися за повне припинення прийому мігрантів, і лише 11% вважають, що жодних обмежень щодо кількості мігрантів запроваджувати не потрібно.

Цікаво також і те, що дві третини опитаних (67%) не сумнваються у здатності біженців успішно інтегруватися в німецьке суспільство.

Однак, 52% таких респондентів заявили, що умовою успішної інтеграції є обмеження кількості  мігрантів. Ще 29 відсотків німців вважають, що біженці не зможуть інтегруватися.

Результати опитування також засвідчили, що через напоив мігрантів, 77% німців побоюються зростання державної заборгованості. Більше того 72% опитаних вважають, що в майбутньому стане набагато важче зняти квартиру; 62% побоюються зростання злочинності. Ще 57% побоюються посилення ісламу в Німеччині, 45% вбачають проблему у зростанні конкуренції на ринку праці.

Також з результатів опитування випливає, що різке збільшення кількості у 49% німців викликає страх. Інші 49% ставляться до напливу біженців спокійно. В опитуванні взяли участь 1 025 осіб.

Раніше повідомлялося, що більше 13% людей з-понад одного мільйона мігрантів, які прибули до Німеччини минулого року, зникли з поля зору влади.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: