Рада ратифікувала угоду про німецько-українську промислово-торговельну палату

Середа, 16 березня 2016, 16:42

У середу Верховна рада України ратифікувала угоду між урядом України та урядом Німеччини про заснування німецько-української промислово-торговельної палати.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє заступник міністра економічного розвитку і торгівлі – торговий представник України Наталія Микольська.

"Це означає, що ми є в пріоритетному радарі ФРН і, що ми матимемо посилення розвитку торговельно-економічних відносин, адже, збільшиться інституційна складова і буде формалізовано визнання України, як важливого торговельного партнера", - зауважила вона.

"Адже саме в таких країнах Бюро делегата німецької економіки замінюється торгово-промисловими палатами", - додала торговий представник України.

За її словами, метою діяльності Палати є сприяння розвитку торговельно-економічним відносинам між підприємствами та організаціями України та Німеччини, а також захист інтересів бізнесу обох держав та сприяння економічному обміну в обох напрямках.

Микольська також нагадала, що  у 2015 році обсяг двосторонньої торгівлі між Україною та Німеччиною склав близько 6,2 млрд  доларів.

 

"ФРН є нашим третім торговельним партнером щодо експорту і першим торговельним партнером в ЄС. Німеччина також входить до трійки лідерів по інвестиціям в нашу країну і тут зареєстровано близько 4 тисяч підприємств з німецькими інвестиціями", - наголосила вона.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Німеччина торік досягла рекордного рівня експорту.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: