ІДІЛ опублікувала відео, на якому діти страчують полонених

Відео
Субота, 27 серпня 2016, 16:19

Терористична організація "Ісламська держава" випустила пропагандистське відео, на п'ятеро хлопчиків вбивають курдських полонених.

Про це повідомляє The Guardian.

На кадрах видно, як п'ятеро хлопчиків у камуфляжній формі озброєні пістолетами, стоять позаду п'яти чоловіків, які стоять на колінах у помаранчевих комбінезонах.

Кожен з хлопчиків, імена яких на відео написані субтитрами. При цьому хлопчики підписані іменами, які в ІДІЛ позначаються бійці з інших країн, тобто біля імені написана країна походження. Так, біля одного з хлопчиків написано "Абу Абдулла Аль-Британі" (британець). Проте особа хлопчика не встановлена.

На відео один з хлопчиків позначений як "Абу Аль-Бара Аль-Тунісі" (тунісець) обіцяє ще нову хвилю насильства, звертаючись до одного з чоловіків, які стоять на колінах (ймовірно, курди).

Інші діти підсипані як Абу Ісхак Аль-Масрі (єгиптянин), Абу Фуад Аль-Курді (курд) і Юсуф Аль-Узбакі (узбек). Місце зйомки відео ідентифікувати немає можливості.

Нагадаємо, на початку серпня терористичне угруповання "Ісламська держава" закликала своїх членів до джихаду в Росії, виклавши в Інтернеті 9-хвилинне відео.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.