Глава МЗС Литви: є ознаки втручання Росії у вибори в США

Четвер, 20 жовтня 2016, 12:39

Президентська кампанія, що проходить в США демонструє ознаки того, що у вибори втручаються і інші держави.

Про це заявив міністр закордонних справ Литви Лінас Лінкявічюс, передає портал Delfi.

"Я вважаю, що це - не тільки спектакль. Занепокоєння викликає те, що стає все більш очевидним, що у виборах беруть участь не тільки США, але і інші держави. Про це були повідомлення, і це дійсно турбує - це повинно турбувати і американців. Вони, очевидно, самі б хотіли вирішувати всередині країни, але є ознаки того, що є це втручання", - заявив глава МЗС Литви, відповідаючи на питання про те, наскільки турбує сприятлива для Росії риторика Дональда Трампа.

Лінкявічюс зазначив, що громадяни США обирають президента не тільки для себе, але практично для всього світу", оскільки від напряму політики США залежить і євроатлантична безпека, ситуація в Європі і в країнах всього світу.

На думку міністра, оскільки за даними опитувань кандидат демократів Гілларі Клінтон незначно випереджає Доднальда Трампа, то шанси перемогти на виборах є у обох учасників, і все вирішать голоси громадян, які досі не визначилися.

Нагадаємо, згідно даними опитування CNN, кандидат в президенти США від Демократичної партії Гілларі Клінтон здобула перемогу в третьому турі передвиборних дебатів

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: