НАЗК працюватиме цілодобово, щоб е-декларації були подані вчасно - Корчак

Четвер, 27 жовтня 2016, 13:39

Національне агентство з питань запобігання корупції переходить на цілодобовий режим роботи для того, аби процес подання е-декларацій був завершений вчасно, до 30 жовтня.

Про це на своїй сторінці у Facebook голова агентства Наталія Корчак.

"Відсьогодні окремі структурні підрозділи Національного агентства з питань запобігання корупції переходять на цілодобовий режим роботи. До 30 жовтня включно", – написала вона.

Вона відзначила, що Адміністративний департамент та Департамент фінансового контролю та моніторингу способу життя НАЗК здійснюватимуть технічну підтримку та "надаватимуть роз’яснення суб’єктам декларування щодо питань, які виникають при поданні декларацій, цілодобово".

Голова НАЗК також відзначила, що агентство "змушене визнати заходи, вжиті адміністратором Реєстру декларацій – Державним підприємством "Українські спеціальні системи" для повноцінної й безперебійної роботи системи, незадовільними".

Вона також нагадала про те, що "через величезну кількість запитів, які надходять сьогодні до Реєстру, були зафіксовані збої в системі порталу".

Саме великою кількістю запитів, підкреслила Корчак, пояснюються ті труднощі, які виникають у декларантів із внесенням інформації та її оприлюдненням.

Раніше повідомлялося, що національне агентство з питань запобігання корупції не буде продовжувати термін декларування, попри технічні проблеми системи.

Як відомо, 26 жовтня Наталія Корчак повідомила, що сайт порталу Національного агентства з питань запобігання корупції не витримує кількості запитів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.