Міноборони Польщі: тероборона - відповідь на агресивний імперіалізм РФ

Четвер, 6 жовтня 2016, 12:25

У Міністерстві оборони Польщі заявили, що створення армії територіальної оборони є відповіддю на агресивний імперіалізм Російської Федерації.

Про це заявив міністр оборони Польщі Антоні Мацеревич, передає Niezalezna.pl.

Повідомляється, що до Сейму Польщі був направлений проект, що пропонує зміни до закону про загальний обов’язок захисту Польщі.

"Створення військ територіальної оборони  (Оbrona Terytorialna) в Польщі – це ключове рішення у зв’язку з все більш агресивним російським імперіалізмом", - заявив Мацеревич.

За його словами, питання про національну безпеку вже не можна недооцінювати.

"Треба поглянути правді в очі та припинити обманювати поляків, бо це може завершитися драмою та національною трагедією. Польщі потрібне сильне військо, потрібна відвага у захисті батьківщини та готовність допомогти нашим сусідам тоді, коли на них нападають, коли їхню землю захоплюють російські окупанти" - сказав він.

Видання зазначає, що у ЗМІ з'явилася інформація про те, що в Росії планують масштабні маневри, у яких візьмуть участь понад 40 мільйонів людей.

Нагадаємо, підрозділи територіальної оборони, які планує створити Польща, будуть формуватися за зразком подібних формувань у США.

Зазначимо, що міністр оборони Польщі Антоні Мацеревич заявляв, що Польщі загрожує як російська агресія, так і нехристиянська Європа.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: