Каркасні котеджі гідно зустрінуть опалювальний сезон

promoted
П'ятниця, 11 листопада 2016, 17:37

Компанія Сервус Одеса прокоментувала зростання попиту на будівництво канадських котеджів, назвавши однією з причин значне скорочення витрат на опалення та електроенергію.

Український ринок нерухомості зараз дещо змінюється в силу обставин, що склалися в економічній сфері, а також певних настроїв, пов'язаних з екологічною ситуацією в нашій країні і в усьому світі в цілому. Про які зміни йдеться?

По-перше, це масовий інтерес до житла в приватному секторі. Чимала кількість замовників різного віку прагне мати власний будинок у передмісті. Експерти відомої компанії Сервус Одеса пояснюють цю тенденцію низкою переваг такого житла, про які можна дізнатися за посиланням http://servusbud.od.ua/stroitelstvo-kottedzhey/. Крім того, сьогодні можна придбати або побудувати приватний котедж за ціною квартири.

По-друге, зміни торкнулися не тільки локацій будівництва, але і його якісних параметрів. Сучасні замовники активно цікавляться новітніми технологіями: системами пасивних будинків, оснащенням дахів сонячними батареями, технологією будівництва з незйомною опалубкою і особливо — котеджами, що будуються із використанням SIP-панелей. Саме ці каркасні будинки, що будуються за канадською технологією, зараз б'ють усі рекорди. Попит на цей вид будівництва за останні роки стрімко зріс і продовжує зростати. Із чим це пов'язано, пояснили представники будівельної компанії Сервус Одеса, яка за 10 років успішно здала в експлуатацію понад тисячу таких котеджів у всіх регіонах України.

 

Енергоефективність. Використання ультрасучасного утеплювача і новітніх технологій у збірці конструкцій дозволило досягти небувалих показників теплопровідності й теплоізоляції. У канадських котеджах тепло взимку і прохолодно влітку. При цьому значна економія під час опалювального сезону гарантована. Відключивши батареї опалення, господарі комфортно почуватимуться протягом тижня навіть у двоповерховому котеджі, оскільки температура в будинку падає всього на 3-5 градусів за 7 днів.

Економічність. Незважаючи на те, що придбання житла в принципі не є дешевим, будівництво канадського котеджу — дійсно економічна інвестиція. Вартість домокомплекту для самостійної збірки варіюється від 100 до 150 доларів за квадратний метр. При замовленні збірки будинку професіоналами з покрівлею і фундаментом фірми ціна зростає орієнтовно до 200 доларів за квадратний метр. Ціна будівництва каркасного будинку під ключ — від 350 доларів за кв. м. Якщо порівняти ці витрати з витратами на зведення цегляного будинку, вигода очевидна.

Швидкість. Побудувати будинок своєї мрії сьогодні можна за 2 місяці. Будівництво ведеться в будь-який час року і на будь-якій місцевості, оскільки не вимагає спеціальної техніки та складного фундаменту. У це важко повірити, але в цьому можна переконатися, відвідавши ряд зданих компанією об'єктів, у яких вже кілька років живуть щасливі власники сучасних розумних котеджів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: