New York Post: керівники CNN та інших ЗМІ отримали на горіхи від Трампа

Середа, 23 листопада 2016, 15:09

Обраний президент США Дональд Трамп вилаяв представників найбільших американських ЗМІ на неформальній зустрічі, яка відбулася на початку тижня у хмарочосі "Трамп-Тауер" в Нью-Йорку.

Про це повідомляє New York Post із посиланням на розповіді учасників зустрічі.

"Трамп почав з Джеффа Цукера (голова телеканалу CNN) і сказав: "Я ненавиджу вашу мережу, всі на CNN брехуни, і вам повинно бути соромно", - сказав співрозмовник.

"Зустріч була цілковитою катастрофою. Керівники телеканалів йшли туди, гадаючи, що вони будуть обговорювати доступ, який отримають в адміністрації Трампа, але замість цього вони отримали на горіхи у стилі Трампа", - додав він.

За словами іншого співрозмовника, в обговоренні брали участь 30-40 осіб. Серед них були перші особи телекомпаній NBC, CNN, CBS, Fox News и MSNBC.

"Трамп продовжував говорити: "Ми в кімнаті, повній брехливих, нечесних ЗМІ, які в усьому помилялися". Він звертався до всіх у кімнаті, називаючи ЗМІ безсовісними, брехливими. Він назвав Джеффа Цукера на ім'я і сказав, що CNN - це мережа брехунів, і всі там брешуть", - сказав він.

Трамп також згадав журналістку NBC, яка плакала в ефірі, коли Гілларі Клінтон програла вибори.

У команді Трампа, в свою чергу, заявили, що зустріч за участю керівників найбільших телемереж Америки пройшла добре.

"Чудова зустріч з топ-менеджерами великих мереж. Досить безпрецедентна зустріч, яку ми зібрали за два дні", - зазначила речник республіканця Келліен Конвей.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.