Пропагандиста Russia Today Грема Філліпса вигнали з парламенту Британії

відео
Вівторок, 24 січня 2017, 13:46

Британського проросійського журналіста Грема Філліпса, який співпрацює з пропагандистськими телеканалами Russia Today і "Звєзда", вигнали з приміщення парламенту Великої Британії.

Про це повідомляє посольство України в Британії у Twitter.

"Ніхто не зможе зіпсувати британсько-українські відносини. Навіть така російська маріонетка, як пропагандист Г.Філліпс, якого поліція видворила з парламенту Британії", - написала посол України Наталія Галібаренко у коментарі до відео.

Філліпс прийшов до приміщення парламенту, де відбувалася подія, присвячена 25-річчю україно-британських дипломатичних відносин.

На відеокадрах  видно, як поліцейський виштовхує скандального Філліпса в двері. Він спробував чинити опір, але правоохоронці вигнали його під схвальні вигуки присутніх.

Раніше повідомляося, що посол України у Великій Британії Наталія Галібаренко просить Велику Британію зупинити в Україні проросійську пропагандистську і провокативну діяльність Грема Філліпса.

Нагадаємо, у липні 2014 року Служба безпеки України затримала Філліпса і ухвалила рішення про його видворення за межі України із забороною в'їзду на три роки.

При цьому сам Філліпс спочатку стверджував, що йому не загрожує депортація. Після цього він повернувся до Росії, а звідти - на Донбас і продовжив роботу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: