В Австрії за підозрою у звʼязках з ІДІЛ затримали 14 осіб

П'ятниця, 27 січня 2017, 10:14

За результатами антитерористичного рейду, проведеного напередодні, 26 січня у Відні та Граці, було затримано 14 осіб, яких поліція підозрює у причетності до діяльності терористичної організації "Ісламська держава".

Про це повідомляє Kurier.

"Внаслідок антитерористичних рейдів у Відні та Граці затримано 14 осіб: одинадцять чоловіків та три жінки. Затриманих підозрюють в причетності до ІДІЛ", – йдеться у повідомленні.

Повідомляється також, що серед затриманих "троє австрійців з міграційним минулим, двоє боснійців, громадянин Македонії, сирієць і болгарин. Ще трьох чоловіків, теж з балканського регіону, затримали у Граці після полудня. Всі одинадцять чоловіків перебувають під вартою".

Крім того, в результаті рейдів у Граці були затримані три жінки, яких підозрюють у причетності до діяльності терористичної організації. Відомо, що всі три жінки теж походять з Балкан.

Видання відзначає, що прокуратура відмовилися надати більш детальну інформацію про затриманих  "в інтересах слідства і для уникнення загроз".

Раніше повідомлялося, що австрійська поліція під час антитерористичного рейду проти радикальних ісламістів, проведеного 26 січня у низці регіонів країни, затримала 11 осіб.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.