У Франції повідомили та згодом спростували дані про затримання дружини Фійона

Оновлено
Середа, 1 березня 2017, 12:25

Французькі ЗМІ повідомили та згодом спростували інформацію про те, що дружина кандидата в президенти Франції Франсуа Фійона - Пенелопа перебуває під вартою.

Про це повідомляє Bloomberg.

За інформацією Bloomberg, французьке видання Mediapart, яке з посиланням на джерела, близькі до партії Фійона, раніше писало про те, що Пенелопа перебуває під вартою, спростувало дану інформацію.

Повідомляється, що Фійон відклав сьогодні головну подію кампанії та скликав екстрену прес-конференцію на тлі повідомлень, що судді можуть прискорити розслідування щодо фінансів його сім'ї.

Фійон відклав запланований візит на щорічний паризький фермерський ярмарок в останню хвилину та дасть прес-конференцію зі своєї штаб-квартири близько полудня.

Його помічники відмовилися коментувати причини такої затримки.

Зазначимо, що сьогодні ЗМІ повідомляли про те, що кандидат у президенти Франції Франсуа Фійон був викликаний на допит в рамках судового слідства у справі працевлаштування його дружини й дітей.

Як повідомлялося, 24 лютого фінансова прокуратура Франції (PNF) відкрила судове слідство у справі про фіктивне працевлаштування дружини кандидата в президенти Франції Франсуа Фійона.

Нагадаємо, 31 січня з'явилася інформація про те, що дружина кандидата в президенти Франції Франсуа Фійона і двоє його дітей отримали за роботу на держслужбі майже мільйон євро.

Прокуратура Франції розпочала розслідування, яке потім розширили і на його сина та доньку.

Фійон визнав, що було помилкою наймати на роботу дружину і дітей, і вибачився перед французами, але заявив, що не збирається знімати свою кандидатуру.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: