"Укроборонпром" запропонував Польщі співпрацю у сфері протиповітряної оборони

П'ятниця, 10 березня 2017, 19:16

Держконцерн "Укроборонпром", що об'єднує багатопрофільні підприємства різних галузей оборонної промисловості України, запропонував Польщі співпрацю у сфері протиповітряної оборони та бронетехніки для створення нових зразків озброєння та військової техніки.

Про це повідомила прес-служба "Укроборонпрому".

За даними прес-служби, таку пропозицію озвучив генеральний директор "Укроборонпрому" Роман Романов під час зустрічі делегацій "Укроборонпрому" та Міністерства оборони Польщі.

"Польська оборонна промисловість є одним зі стратегічних партнерів "Укроборонпрому", ми вже маємо досвід ефективної співпраці та прагнемо її розширити", – зауважив Романов.

"Нині "Укроборонпром" активно впроваджує стандарти НАТО та веде нові розробки у відповідності до міжнародних норм. Польща є країною-членом НАТО – тому цей досвід дозволить Україні поглибити військово-технічну співпрацю з Альянсом", – додав Романов.

Повідомляється, що крім широкого представництва самого Міністерства оборони Польщі, в переговорах взяли участь керівники ключових польських підприємств оборонної промисловості: PGZ, PCO, WB Electronic, HSW, Bumer Labedy. Це ті компанії з якими "Укроборонпром" вже має спільні проекти, реалізацію яких також обговорювали на зустрічі.

Нагадаємо, Україна і Велика Британія розширять військово-технічну співпрацю у сфері авіабудування.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: