Парламент Естонії відмовив РФ у проведенні виставки, присвяченій подіям в Сирії

Вівторок, 7 березня 2017, 16:25

Державна дума РФ звернулась до парламенту Естонії з пропозицією провести в стінах Рійгікогу фотовиставку, присвячену подіям останніх двох років у Сирії, але естонські депутати відповіли на цю пропозицію відмовою.

Про це повідомляє Postimees.

Ця виставка включає в себе 52 фотографії.

Зазначається, що напередодні Рійгікогу в посольство РФ направив офіційну негативну відповідь за підписом голови канцелярії парламенту Марії Алаїе, за словами якої, згідно з існуючими правилами, виставки, що проходять в Рійгікогу, знайомлять з історією парламенту або з його сьогоднішньою діяльністю, розповідають про парламенти інших країн, діяльність державних інститутів Естонії, про символіку Естонії, починання місцевих самоврядувань або ж представляють образотворче мистецтво.

За її словами, виставка про події останніх двох років у Сирії не відповідає правилам.

Після цього Держдума РФ звернулася до парламентів європейських держав, Європейського парламенту, Парламентської асамблеї Організації з безпеки і співробітництва в Європі, а також Парламентської асамблеї Ради Європи з пропозицією організувати проведення виставки в своїх стінах. Поки невідомо, чи дозволять вони проведення виставки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: