Клімкін обговорив з Тіллерсоном питання невиконання "Мінська" Росією

Вівторок, 7 березня 2017, 21:09

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін обговорив з держсекретарем США Рексом Тіллерсоном можливі кроки для того, щоб "змінити ситуацію із невиконанням Росією Мінських домовленостей".

Про це йдеться у заяві міністра закордонних справ України Клімкіна за підсумками зустрічі із держсекретарем Тіллерсоном. Відео заяви Клімкіна опубліковано "Голосом Америки" у Twitter.

"Ми обговорювали питання, що ми можемо зробити для того, щоб змінити ситуацію з невиконанням Росією Мінських домовленостей.

Ми обговорювали кілька опцій, ми продовжимо їх обговорення, але сьогодні дуже чітко хочу сказати, що Сполучені Штати будуть залишатися максимально заангажованими в цьому процесі", - заявив Клімкін.

За його словами, деякі додаткові деталі зустрічі будуть повідомлені найближчим часом.

Крім того, у прес-службі МЗС України повідомили, що державний секретар США Рекс Тіллерсон наголосив, що санкції США проти РФ залишаться в силі до повного виконання Мінських домовленостей, припинення агресії та деокупації Донбасу і Криму.  

Нагадаємо, державний секретар США Рекс Тіллерсон запевнив міністра закордонних справ України Павла Клімкіна, що ніяких "обмінів" України в контексті розв'язання інших питань не буде.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.