Понад 100 мігрантів прорвалися до іспанської Мелільї через паркан

Вівторок, 9 травня 2017, 17:26

Понад 100 нелегальних мігрантів проникли з Марокко на територію іспанського міста Мелілья, що розташоване на кордоні з країною, перелізши два шестиметрових паркани.

Про це повідомляє The Local.

У вівторок близько трьох сотень африканських мігрантів намагались перелізти загорожу, однак це вдалося зробити тільки сотні, повідомив представник поліції Іспанії.

Бар’єр, який намагались подолати мігранти, складається із двох шестиметрових парканів, поєднаних сталевими тросами. Щоб подолати перешкоду, мігранти використовували гаки та взуття, спеціально обладнане цвяхами.

Під час інциденту між мігрантами та правоохоронцями виникла сутичка. Біженці жбурляли у поліцію каміння. Троє офіцерів поліції постраждали, заявляють у Міністерстві внутрішніх справ Іспанії.

Один із офіцерів був поранений в руку гаком, який використовували мігранти. Кілька автомобілів поліції зазнали пошкоджень.

Дрібні травми отримали троє мігрантів, які намагались подолати бар’єр.

Мелілья – іспанське місто, розташоване на півночі Африки. Воно регулярно зіштовхується зі спробами мігрантів нелегально перетнути кордон, відтак уздовж 12-кілометрового кордону з Марокко встановлено паркан з оглядовими вежами.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: