Посольство Німеччини оголосило конкурс есе, переможців повезуть до Берліна

Середа, 15 листопада 2017, 12:42

Посольство Німеччини в Україні оголосило конкурс есе для молодих українців, які цікавляться співпрацею обох країн.

Про це ідеться у повідомленні на сторінці посольства.

"Розкажіть нам, якими Ви бачите майбутні відносини України та Німеччини? Що має змінитися, чого варто прагнути, чого стерегтися? Які перешкоди на шляху розвитку відносин між нашими країнами Ви бачите і як їх можна було б, на Вашу думку, подолати? Яким є українсько-німецьке партнерство Вашої мрії?" - йдеться у повідомленні.

Есе має бути написане українською мовою, максимальний обсяг - 3600 символів з пробілами.

Учасниками конкурсу можуть бути громадяни України, що досягли повноліття, але яким ще не виповнилося 36 років. Один учасник може подати не більше одного есе на кожну з категорій конкурсу.

Автори трьох найкращих робіт отримають приз – дводенну поїздку до Берліна. Посольство Німеччини бере на себе витрати на переліт та 3 дні проживання, організовує зустрічі з представниками МЗС Німеччини та інших установ, розташованих в Берліні.

Ще кілька найкращих конкурсантів отримають запрошення на обід з керівником відділу преси Посольства Німеччини Маттіасом Конрадом у одному з київських ресторанів або ж подарунки від дипмісії.

Усі переможці будуть запрошені на зустріч та дискусію в Посольстві, де зможуть представити свої ідеї. Крім того, найкращі есе можуть бути опубліковані  на сайті "Європейська правда" та у німецькому онлайн-журналі IPG Фонду ім. Фрідріха Еберта, який виходить німецькою, англійською та російською мовами.

Більше деталей щодо критеріїв оцінювання – на сайті посольства. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: