Фінляндія: футбольні фанати могли масово заразитись COVID-19 у ресторані Санкт-Петербурга

Субота, 26 червня 2021, 12:26

Фінське відомство охорони здоров'я і соціального розвитку THL опублікувало назву петербурзького ресторану, в якому, імовірно, масово заразилися коронавірусом фінські футбольні вболівальники, які приїхали в Росію на матчі Євро-2020. 

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на Yle.

Ресторан має назву Alpenhaus, він розташований на Крестовському острові неподалік від стадіону "Газпром-Арена". 

Повернення фінських футбольних фанатів з Росії спричинило сплеск коронавірусу

THL закликає до особливої ​​обережності туристів, що відвідали цей ресторан.

Станом на вчора серед фінів, які повернулися з Санкт-Петербурга, вже виявлено близько ста випадків зараження коронавірусом.

За словами відомства, людям, які приїхали з Петербурга автобусами компанії Neva Tours 22 і 23 червня, слід уникати контактів з людьми, які не є членами їх сім'ї, і пройти тестування на коронавірус через 72 години після в'їзду в країну. Заклик стосується і пасажирів 15 інших автобусів, які вирушили в бік Фінляндії у вівторок близько 12 години дня.

У Фінляндії вкрай стурбовані можливим поширенням з Росії дельта-варіанту коронавірусу. Цього тижня кумулятивна захворюваність в Росії підскочила до позначки в 240 випадків на 100 тисяч жителів за останні 14 днів. У Фінляндії цей показник перебуває на рівні 19.

Як повідомлялося, повернення фінських футбольних фанатів, які приїхали з Росії після матчів Євро-2020, спричинило сплеск щоденних випадків захворювання на коронавірус у їхній країні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: