Британський депутат пішов у відставку, зізнавшись, що двічі дивився порно в парламенті

Субота, 30 квітня 2022, 22:01

Британський депутат Ніл Періш подав у відставку після того, як зізнався, що двічі переглядав порнографію на своєму телефоні у Палаті громад.

Про це пише Reuters, повідомляє "Європейська правда".

Консервативна партія усунула Періша з посади у п'ятницю після того, як він повідомив про себе комісару парламенту зі стандартів.

Періш подав у відставку в суботу, хоча раніше заявляв, що продовжить роботу членом парламенту, поки ведеться розслідування.

"Зрештою я зрозумів, що той галас і той збиток, який я завдав своїй сім'ї та своєму виборчому округу, просто не вартував того, щоб продовжувати", — сказав він.

Періш, який займається фермерством, сказав, що вперше, коли він переглядав відвертий матеріал, він випадково натрапив на нього, коли шукав трактори на сайті зі схожою назвою, а потім "переглянув його небагато, чого я не повинен був робити".

"Але мій злочин, найбільший злочин у тому, що я пішов туди вдруге, і це було навмисно. Я сидів і чекав, щоб проголосувати", – сказав він.

На запитання, що відбувалося в його голові, Періш назвав це "моментом безумства".

Раніше цього тижня британські ЗМІ повідомили, що жінка-міністр сказала, що бачила, як її колега-чоловік переглядав порнографічні матеріали, сидячи поруч із нею у Палаті громад, і той самий депутат дивився порнографію під час слухань у комітеті.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: